top of page
  • Parohia Trostberg-Altötting

Precizări privind participarea credincioșilor la Slujbe pe perioada crizei provocate de noul virusIubiți credincioși,


Din cauza situației provocate de pandemia cu care ne confruntăm, sub îndrumarea directă a mitropoliei noastre și în conformitate cu reglementările date de statul german, s-a luat hotărârea de a nu mai săvârși slujbe religioase deschise publicului până în Sâmbăta lui Lazăr (11 aprilie 2020).

Este o perioadă grea pentru toți și acum mai mult ca oricând să continuăm să ne rugăm în casele noastre și să păstrăm legătura pentru orice necesitate. Dacă aveți nevoie de ceva ori dacă pot să vă ajut în vreun fel, fie pentru Taina Spovedaniei sau pentru orice alte situații urgente, vă rog să mă sunați oricând la numerele de telefon: +49 15128137734 sau +40731626009.


În măsura în care vor apărea schimbări vă voi ține la curent și am rugămintea ca și dumneavoastră să transmiteți acest mesaj mai departe pentru a ajunge la toți credincioși parohiei noastre, mai ales la cei care nu au Facebook și nu îl pot vedea.

Dumnezeu să vă ocrotească și să vă îmbrace casele în liniște, pace și înțelegere! Cu doriri de bine, Pr. Cristian Ștefan


58 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page